Aldi confia en Viver de Bell-lloc per dissenyar l’enjardinament del nou supermercat a Cardedeu

La constructora ABOLAFIO ha confiat a Viver de Bell-lloc l’enjardinament dels entorns del nou supermercat ALDI que s’ha obert a Cardedeu. Les premisses del client han estat la utilització d’espècies de baix consum hídric i baix manteniment amb  plantes adaptades al clima del lloc. Un cop revisats els requisits s’ha creat un disseny amb espais diferenciats.

A les entrades s’han creat dunes de terra vegetal amb Margallons no massa alts i multi peu. Els margallons van desapareixent per donar entrada a Dodonea viscosa “Purpurea” amb un port de 25 litres, d’alçada entre metre i metre i mig i en forma de flama, el què dona molt volum a les zones de nova plantació. Per altra banda, a la jardinera que es veu des de l’avinguda principal s’han plantat Gaures, que donaran un punt de flor durant un llarg període de temps.

A les zones obertes que han de servir per aparcament s’ha col·locat una trama de junta oberta i s’ha sembrat gespa de baix consum hídric.  La zona menys transitada té una plantació a portell de sàlvies.

En aquest enjardinament s’ha instal·lat reg per degoter i difusió segons la tipologia de la coberta vegetal.

Confiant en Viver de Bell-lloc, Aldi i Albolafio han generat oportunitats laborals per a persones amb discapacitat, aconseguint resultats de qualitat i socialment responsables.


Si esteu interessats en serveis de jardineria, podeu contactar amb montse.vallverdu@vivelloc.cat