Animo a altres persones a que provin el Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOAS) perquè et dona eines per tenir més confiança en tu mateix en l’àmbit social i laboral – Aaron De Igunza, participant del SIOAS i auxiliar d’informació a l’Aeroport del Prat

L’Aaron De Igunza és participant del programa 2018 del Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOAS). En aquesta entrevista ens explica la seva experiència en el servei,  quines eines ha adquirit per trobar feina i desenvolupar-se en l’àmbit laboral.

  • Quan vas iniciar el SIOAS i amb quin objectiu et vas inscriure? Fa dos mesos aproximadament. Vaig anar al GRAJOVE de Granollers (Oficina Jove del Vallès Oriental) per conèixer quines opcions tenia per trobar feina i ells em van recomanar el SIOAS del Viver de Bell-lloc per acomplir el meu objectiu.
  • Què has après en aquest servei i en què has millorat? He aprés a cercar feina, a com respondre en una entrevista grupal i en una individual, i a conèixer-me millor en l’àmbit laboral. Gràcies al SIOAS també he perfeccionat les meves habilitats i competències socials.
  • En què t’ha ajudat el SIOAS en el procés de cerca de feina? A part de facilitar-me les eines, m’han ensenyat les diferents vies i opcions de treball. Em donen suport a la inserció social i laboral.
  • Quines tasques desenvolupes a la teva feina? Treballo en la gestió dels punts d’informació d’AENA. Concretament, sóc auxiliar d’informació a l’Aeroport de Barcelona – El Prat i el que faig és gestionar les cues a les portes d’embarcament per evitar col·lapses, resolc els dubtes dels passatgers i passatgeres i intento que estiguin satisfets.
  • Estàs satisfet amb la teva situació professional, per què? Sí, perquè treballo a una empresa gestionada per l’Estat. M’han valorat igual que a la resta de companys i m’han donat un bon tracte. A més, hi ha bon ambient de feina, sempre estem disposats a ajudar-nos mútuament, tant amb els companys com amb la Policia Nacional.
  • Recomanaries aquest servei a altres persones, per què? Sí, és clar. El Viver de Bell-lloc és una entitat que a més d’orientar i ajudar a trobar feina, dona suport a les persones amb discapacitat intel·lectual. Animo a altres persones a que provin aquest servei perquè el programa del SIOAS et dona eines per tenir més confiança en tu mateix en l’àmbit social i laboral.