Aquest matí ens han visitat diferents autoritats de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Cardedeu per parlar de les necessitats dels CET i de la situació en que ens trobem

Avui hem rebut al Sr Ginesta, secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies; al Sr. Ruiz, director general de Protecció Social; al Sr. Olivé, Alcalde de Cardedeu; i a la Sra. Muñoz, regidora de l’Àrea de Drets Socials de Cardedeu.

Els diferents temes que hem tractat amb ells han estat: la difícil situació en que ens trobem les entitats que atenem a persones amb discapacitat per l’increment del SMI i la falta de suport de l’Administració Pública; el projecte de nova llar residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, que s’està realitzant a Cardedeu (en fase de finalització de l’obra civil): necessitats del territori i concertació de places; el projecte de Servei Ocupacional: avantprojecte, necessitats del territori i acreditació; i necessitats de millora de les instal·lacions i infraestructura del Centre Especial de Treball per la consolidació i creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat amb especials dificultats.

Desitgem seguir avançant i oferint serveis adaptats a les persones amb diferents capacitats amb el suport imprescindible de l’Administració Pública.