Creix treballant amb la Fundació Viver de Bell-lloc i gaudeix dels beneficis. Montse Vallverdú, Responsable de l’Àrea Comercial

Montse Vallverdú

 

La Montse Vallverdú, Responsable de l’Àrea Comercial de la Fundació Viver de Bell-lloc ens explica els beneficis de treballar amb una entitat com la nostra en aquesta entrevista.

  • Com et pots beneficiar treballant amb una entitat sense ànim de lucre com la nostra? Contractant els nostres serveis i/o comprant els nostres productes, les empreses aconsegueixen per una banda, un servei amb una qualitat equivalent a qualsevol altre empresa del sector i a més, estaran contribuint a donar feina a persones que realment tenen moltes dificultats per entrar en el mercat laboral.
  • Quina és la nostra metodologia de treball? Des de la jardineria, passant pels serveis de manipulat, fins als serveis que fem dins l’empresa client, la nostra màxima és la professionalitat i fer les coses ben fetes. Els nostres millors prescriptors són els nostres clients. La prova està en que tenim clients de fa més de 25 anys que segueixen treballant amb nosaltres. Volem ser millors cada dia i adaptar-nos a les necessitats del nostre entorn, com diu el nostre eslògan “creixem amb tu”.
  • Ens podries explicar breument algun cas d’èxit? Un dels nostres darrers clients, una empresa que no havia treballat mai amb un Centre Especial de Treball: els vam proposar ser nosaltres els qui realitzéssim una nova comanda i el resultat és que a dia d’avui tenim 6 persones treballant. L’èxit, a més del resultat laboral, és la integració del nostre personal a l’empresa ordinària i el trencar prejudicis i el desconeixement sobre el món de la discapacitat.

Si voleu saber més sobre els nostres serveis, podeu contactar amb el nostre departament comercial: montse.vallverdu@vivelloc.cat