Curs de formació ocupacional: Operari/ària vivers i jardins

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat el Curs de Formació Ocupacional Forma i Insereix d’operari/ària de vivers i jardins a la Fundació Viver de Bell-lloc.

On es farà? La part teòrica es realitzarà a les instal·lacions de la Fundació Viver de Bell-lloc i la part pràctica, alternament a la Finca de la Tavella i les instal·lacions de la Fundació.

Quant durarà? Aquest curs tindrà una duració de 520 hores. El 19/12/2016 es farà la presentació del curs, les classes s’iniciaran després de festes i acabaran el 19/07/2017.

Quin horari tindrà? Es faran 7,5 diàries, dies alterns, concretament el dimarts i el dijous, fins al juny. L’últim mes, del 19 de juny al 19 de juliol la formació passarà a ser de dilluns a divendres.

A qui està adreçat? A persones amb certificat de discapacitat psíquica que estiguin en situació de desocupació, a més, han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació 45 dies abans de l’inici de l’acció.

Quins són els requisits específics? Si es tracta de persones amb Trastorns Mentals Severs (TMS) han d’estar ateses pels serveis de salut mental de referència, estables a nivell de simptomatologia durant l’ últim any, ser persones amb consciència de malaltia, compromeses a continuar amb el tractament psicoterapèutic i farmacològic i hi ha d’haver una valoració prèvia dels professionals de salut mental en relació a la idoneïtat d’un procés d’inserció laboral.

Quantes places hi han disponibles? Deu.

Quin compromís oferim? Un 60% de contractació.

En quina fase ens trobem? Estem començant a fer entrevistes per la selecció d’alumnes, de manera que si coneixeu candidats ens els podeu enviar.

Quin és el procediment per inscriure’s? S’ha d’enviar un email abans del dia 19/12/2016 a vivelloc@vivelloc.cat amb l’assumpte: Curs de formació ocupacional