Des de que vaig iniciar el Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOAS) sóc més actiu buscant feina i em sento més motivat a l’àmbit personal – Albert Agustina, participant del SIOAS

L’Albert Agustina va començar a participar al SIOAS a l’agost per conèixer les diferents vies per trobar feina, així com per potenciar les seves competències i habilitats. En aquesta entrevista ens explica la seva experiència en el servei i les seves perspectives de feina.

  • Quan vas iniciar el SIOAS i amb quin objectiu et vas inscriure? Vaig començar a participar al servei a l’agost amb l’objectiu de trobar feina.
  • Què has après en aquest servei? A fer el currículum vitae, a afrontar una entrevista, etc. En general, a fer servir totes les eines necessàries per trobar feina.
  • Creus que has progressat des de que vas iniciar el servei? Per què? Sí, perquè ara sóc més actiu buscant feina i això és degut a les eines que ens han donat des del servei. També em sento més motivat a l’àmbit personal.
  • En quin sector t’agradaria treballar i per què? Al sector de la neteja industrial o emmagatzematge perquè són les feines en que més experiència tinc.
  • Quines competències creus que són les més importants per trobar feina? Doncs el millor perfil per trobar feina és el d’una persona extravertida, amb domini d’idiomes, però sobretot, que tingui il·lusió, que s’adapti i que es comprometi.
  • Recomanaries aquest servei a altres persones, per què? Sí, perquè el SIOAS t’aporta saviesa i eines per trobar feina. La pèrdua de pràctica cercant feina fa que et costi més trobar-la i els professionals del SIOAS t’ensenyen les últimes tendències per fer-ho.