El consell que donaria a altres persones que estiguin a la mateixa situació que jo és que busquin suport al SIOAS del Viver de Bell-lloc perquè a mi m’han ajudat a complir els meus objectius – Albert Agustina

L’Albert Agustina va començar a participar al Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOAS) a l’agost, recentment ha iniciat les seves pràctiques professionals no laborals i en aquesta entrevista ens explica quin tipus de suport li ha donat el SIOAS de la nostra entitat per accedir-hi i quines impressions té sobre les mateixes.

  • Quan i on vas començar a fer les teves pràctiques professionals no laborals? Fa quatre setmanes i les faig a la casa de colònies Castell de Fluvià – Rosa dels Vents, ubicada al municipi de Santa Maria de Palautordera.
  • Com vas aconseguir accedir-hi? Gràcies al SIOAS. Un dels professionals del servei em va informar de la vacant i em va acompanyar a l’entrevista, al poc temps em van comunicar que havia estat seleccionat.
  • Quines tasques desenvolupes a les pràctiques? Faig una mica de tot, destacant la jardineria (tallo gespa i faig la neteja), desmuntatge de lliteres, etc.
  • Estàs satisfet amb la teva situació professional, per què? Sí, estic content. M’agrada estar a la natura i si puc treballar allà encara millor. Em canso físicament, però val la pena perquè és una feina que està molt bé, estic molt a gust, ja que les persones que hi treballen allà són molt agradables.
  • Què és el més important per a tu en una feina i per què? El més important per a mi és estar a gust amb l’equip i amb la feina perquè això és el que et fa treballar bé, a mi és el que m’omple realment.
  • Quin consell donaries a les persones que volen trobar feina/pràctiques i es troben a la mateixa situació que tu? Que no parin de buscar feina, que busquin suport al Viver de Bell-lloc, perquè jo ho he provat el SIOAS i està molt bé, m’han ajudat a aconseguir els meus objectius.
  • En quin sector t’agradaria treballar? Preferentment el de neteja industrial, perquè ja tinc experiència, però no em faria res fer jardineria, ja que ara estic aprenent i m’agrada.