El nostre Servei d’Inserció i Orientació Laboral i els participants del servei participen a l’Speed Dating professional que organitza el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Llinars del Vallès

Els/les participants del nostre Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOAS) van participar en les sessions de preparació prèvies, que es van dividir en 3 sessions grupals que van consistir en la formació de competències i 1 individual per a preparar la sessió de l’Speed Dating professional.

El 24 de maig es va dur a terme l’Speed Dating professional i en total van participar 68 candidats/es, que com a requisit havien d’estar en situació d’atur; 21 empreses de diferents sectors; 33 reclutadors/es interessats/des en conèixer els candidats per als seus llocs de treball. L’objectiu va ser posar en contacte candidats i empreses perquè aquestes últimes coneguessin en poc temps el candidat/a abans que el seu Currículum Vitae, a diferència dels processos de selecció convencionals.

En concret, els candidats van poder escollir els sectors als que es van presentar. Van tenir 3 minuts per fer el seu discurs a les empreses que havien escollit: van explicar qui són, la seva etiqueta professional, la seva trajectòria en l’àmbit laboral, les seves competències més destacades, la seva àrea de millora i el valor afegit que poden aportar a l’empresa, en que va destacar la discapacitat, ja que les persones amb certificat de discapacitat potencien la Responsabilitat Social Corporativa a les empreses i la seva contractació aporta molts beneficis. El que va destacar en aquesta ronda de contactes va ser les competències de les persones, més que les funcions realitzades durant la trajectòria professional dels participants.

La propera fase consistirà en que els reclutadors, un d’ells el nostre SIOAS, sol·licitaran el Currículum Vitae dels participants que encaixin amb el perfil que busquen per seguir amb el procés de selecció.

Per a més informació accediu a la noticia de l’Ajuntament de Llinars del Vallès ➡ https://www.llinarsdelvalles.cat/actualitat/noticies/speed-dating-professional-2019.html#prettyPhoto