“El que més em va agradar de la Castanyada va ser ballar i relacionar-me amb els meus companys” – Sílvia Verde

La nostra entitat ofereix el servei de lleure, que és autònom i de qualitat. Entre altres activitats que realitzem, el passat 31 d’octubre vam celebrar la Castanyada.

L’empresa Esquirol Natura i Lleure, que es dedica a l’organització i gestió d’activitats de temps lliure, educació ambiental i turisme actiu, va organitzar diverses activitats per la Castanyada. La Sílvia Verde, que treballa a la Fundació Viver de Bell-lloc i és usuària del servei de lleure, va assistir i ens ha concedit una entrevista per explicar-nos les seves sensacions sobre aquesta celebració.

  1. Què vau fer per celebrar la Castanyada? Des de l’Esquirol Natura i Lleure van organitzar una sèrie d’activitats que tenien com a finalitat superar reptes. També vam gaudir de la música que ens van posar i vam ballar. Per últim, vam sopar fideuada, pollastre amb patates fregides, castanyes i boniatos.
  2. Va ser la primera vegada que vas assistir a una activitat de lleure? No, de fet era la segona vegada que participava a la Castanyada. Acostumo a anar a algunes activitats que organitza el servei de lleure del Viver i les que més m’agraden són: anar al cinema, a sopar, a ballar, etc. Totes elles les hem fet al Vallès Oriental.
  3. Vas conèixer a molta gent en la Castanyada? A molts ja els conec, perquè treballen al Viver o bé, viuen a la Llar Residència Bell-lloc, però també vaig coneixent a més persones que únicament venen a fer activitats de lleure.
  4. Què és el que més et va agradar d’aquesta activitat? El que més em va agradar va ser ballar i relacionar-me amb la gent.
  5. Tornaries a repetir una experiència com aquesta? Sí, perquè em va agradar el sopar i ho vaig passar molt bé amb els meus companys. A més, una amiga meva, que coneixia de molt abans, ha començat a participar en les activitats de lleure.

A la imatge de l’esquerra podreu veure a la Sara i a la de la dreta, al Víctor i a l’Andrés, tots tres es van disfressar per la Castanyada.