El Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOAS) t’ensenya a utilitzar eines per donar més visibilitat al teu perfil professional i fan que tinguis entusiasme – Joshua Mendieta, participant del SIOAS

  • Quant fa que has trobat feina i quan començaràs a treballar? Em van donar la noticia de que havia trobat feina a principis de desembre i segurament comenci a treballar a mitjans de gener.
  • Com vas aconseguir la feina? Va ser gràcies al SIOAS, des del servei em van informar de que existia aquesta pastisseria i de la vacant, vam anar a conèixer als propietaris i em van seleccionar.
  • A quina empresa? A Maurici Cot, que és una pastisseria ubicada a Llinars del Vallès.
  • T’agrada el sector on treballaràs? Per què? La veritat és que sí que m’agrada el sector de la rebosteria, ja que fins ara era la meva afició i podré complir el somni de realitzar-la a l’àmbit laboral.
  • Recomanaries el SIOAS a altres persones? Per què? Sí, perquè el servei té relació amb empreses que estan obertes a contractar a persones amb altres capacitats, a més, t’informen de com està el mercat laboral. Els professionals del SIOAS t’ensenyen a utilitzar eines per donar més visibilitat al teu perfil professional, però el més important és que fan que tinguis entusiasme i es preocupen per tu.