El valor afegit de la nostra feina és que fem de mestres, ensenyem a ser persones i professionals – Ramon Corbera, oficial de manteniment

En Ramon Corbera és oficial de manteniment a la Fundació Viver de Bell-lloc i en aquesta entrevista ens explica com és el seu dia a dia i el del seu equip en les diferents tasques que desenvolupen.

  • Quant temps portes treballant per la Fundació Viver de Bell-lloc? Com a part de l’equip fa uns 14 anys, ja havia treballat com a personal extern i l’actual President, que llavors era Director General, en Manuel Palou em va proposar formar part del projecte directament, em va agradar i des de llavors que estic aquí.
  • Quin tipus de tasques has desenvolupat i quines realitzes actualment? Les tasques que hem fet el meu equip i jo i les que continuem realitzant són les mateixes: reparació de màquines, de vehicles i d’algunes instal·lacions.
  • Com va començar el teu interès per la mecànica? Sempre he estat interessat en la mecànica, des de que era un nen, el meu pare també era mecànic i a mi sempre m’ha agradat molt.
  • Quin és el teu grau de satisfacció a la feina i per què? En general, el meu grau de satisfacció és molt bo, quan em sento valorat m’omple, això ho necessitem tots, de fet, és un sentiment compartit entre tots els companys i companyes.
  • Quantes persones tens al teu càrrec actualment? Sempre he tingut a una persona al meu càrrec, actualment també, però sempre han estat diferents. Des de fa 3 anys treballo amb el Francesc.
  • Com descriuries al teu equip i quina relació tens? En Francesc s’esforça tot el que pot, de fet, des de que vam començar a treballar ha millorat molt en l’àmbit personal i professional. Destaco que és molt bon company i que som molt sincers l’un amb l’altre, quan li he de dir que ho fa bé ho faig i quan ho fa malament també.
  • Quin és el valor afegit que aporta la nostra feina? Nosaltres fem de mestres, ensenyem a ser persones i professionals, també a ser competitius. Estic molt satisfet amb totes les activitats que es fan des de l’entitat per motivar als treballadors, els hi donem vida. El valor afegit que aportem amb la nostra feina és treballar per aquestes persones.