El Viver per a mi representa felicitat perquè em dona feina i això és molt important – Pedro Berenguer, treballador del Viver de Bell-lloc i operari a Zeller Plastik

En Pedro és treballador del Viver de Bell-lloc i actualment realitza tasques d’operari a Zeller Plastik, un dels clients de l’entitat. En aquesta entrevista ens explica quines tasques desenvolupa a la seva feina i les seves perspectives de futur.

  • Quant fa i com vas entrar a la Fundació? I a Zeller Plastik? Fa uns 7 anys aproximadament que treballo al Viver i uns 2 mesos a Zeller Plastik.
  • Com creus que t’ha ajudat el Viver? M’ha ajudat a trobar una feina que m’agrada. En l’àmbit personal també he millorat, la veritat és que el personal del Viver i de Zeller és molt amable. A l’edat que jo tenia quan em vaig quedar sense feina, als 51 anys, és difícil trobar-la per a qualsevol persona, però l’equip del Viver va confiar en mi i em va contractar.
  • Quines tasques desenvolupes a la teva feina? Reviso que els taps estiguin en bon estat i els que no, els separo, treballo en qualitat. Faig el màxim de caixes que es poden fer en una jornada: 2 caixes i cada una conté uns 7.400 o 10.000 taps.
  • Quines són les teves perspectives de futur a l’àmbit professional i personal? D’aquí uns anys m’imagino treballant per a Zeller Plastik perquè m’agrada, hi ha feina i ja sé fer-la. També m’agradaria seguir igual en l’àmbit personal, ja que soc feliç.