“El Viver per a mi significa ajudar a la gent i tenir alegria a la feina” Jesús Caler

El Jesús és un dels treballadors de la Fundació Viver de Bell-lloc i ens ha concedit aquesta entrevista per explicar-nos la seva experiència a la nostra entitat i a les tasques de manipulats que desenvolupa a la Granja d’Ous La Moreneta S.C.P.

  • Quant fa i com vas entrar a la Fundació? Vaig entrar al Viver fa uns 3 anys i mig. Em vaig assabentar de l’existència de l’entitat a través d’un amic, vaig portar el currículum a la Responsable de l’Àrea Social i més endavant em van trucar per fer un curs de jardineria.
  • Com creus que t’ha ajudat el Viver? El Viver m’ha ajudat a conèixer a més gent i a trobar feina.
  • Quines tasques desenvolupes a la teva feina? Primer de tot vaig estar uns 6 mesos fent pràctiques de jardineria a l’hort de formació de La Tavella, després vaig treballar durant 2 de mesos en l’equip forestal, més endavant vaig formar part de la brigada de jardineria de Cardedeu durant 4 mesos i per últim i fins al dia d’avui, vaig venir a treballar a la Granja d’Ous La Moreneta, on ja porto 2 anys fent tasques de manipulats i etiquetatge.
  • Quines són les teves perspectives de futur a l’àmbit professional i personal? En el futur m’agradaria seguir treballant en la Moreneta, ja que estic molt content amb el que faig. Sobre l’àmbit personal, voldria seguir amb la meva parella i anar-me a viure amb ella.

A la Fundació Viver de Bell-lloc oferim diversos serveis per a la teva empresa i comptem amb personal molt motivat, si vols conèixer més informació o estàs interessat en contractar algun dels nostres serveis, contacta amb el nostre departament comercial: montse.vallverdu@vivelloc.cat