El Viver per a mi significa esperança. Salvador Sánchez

Fundació Viver de Bell-lloc

En Salvador és un dels treballadors de la Fundació Viver de Bell-lloc i ens explica la seva experiència a l’entitat i a Ferimet (Celsa Group), el major grup recuperador de ferralla fèrrica a l’àmbit nacional i una de les empreses a les que oferim els nostres serveis.

  • Quant fa i com vas entrar a la Fundació? Fa 3 anys que treballo per al Viver, vaig entrar per a substituir a un altre professional i sembla que la meva manera de treballar els va agradar, a mi també m’agrada el que fan i em vaig quedar allà fins al dia d’avui.
  • Com creus que t’ha ajudat el Viver? M’ha ajudat a tenir un ordre a la feina i a ser més responsable.
  • Quines tasques desenvolupes a la teva feina? Quan vaig entrar al Viver em dedicava al manteniment dels arbres i de les plantes, feia les tasques pròpies de jardineria, però després em vaig incorporar a Ferimet, on realitzo els treballs de neteja.
  • Quines són les teves perspectives de futur a l’àmbit professional i personal? A l’àmbit professional m’agradaria provar altres tipus de feina en altres sectors, com la vigilància de zones vermelles i altres tipus de fàbriques, encara que m’agrada molt el que faig actualment. Sobre el personal, voldria sortir més amb els meus amics i anar a viure amb la meva futura parella, en definitiva, tenir més autonomia.