Els participants del nostre SIOAS avui fan el segon taller de processos de selecció i orientació per competències, que finalitzarà el 24 de maig amb la 5ª sessió de Speed Dating Professional organitzat pel Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Llinars del Vallès

Els tallers de processos de selecció i orientació per competències, que culminarà amb la 5ª sessió de Speed Dating Professional, es dividirà en 4 sessions prèvies, la primera va ser el 10 de maig, avui es realitzarà la segona i les properes estan programades pel 17 i 21 de maig. Aquest és un taller que està orientat a millorar les competències i l’autoconeixement per l’Speed Dating Professional del 24 de maig.

El 10 de maig la Cynthia Molina, Tècnica de promoció econòmica de l’Ajuntament de Llinars del Vallès va fer una introducció a la formació, va explicar que aquesta es centraria en les competències, amb especial èmfasi en les competències transversals.

El Josep Soler, tècnic de RRHH de l’empresa Iron Mountain i professor convidat va centrar la seva exposició en les tècniques i estratègies de selecció, en concret, les entrevistes de feina des del punt de vista com a professional seleccionador de personal.

Estem segurs que aquesta oportunitat serà molt beneficiosa per a tots els participants, ja que és una bona eina per aconseguir una ocupació adequada a les característiques professionals de cada persona.