Empresa saludable i compromesa: Blanca Ricci i Cristina Fornt, Papelmatic

Papelmatic

L’empresa Papelmatic és client de les cistelles ecològiques de La Tavella i la Blanca Ricci, la seva cap de Recursos Humans i la Mónica Fornt, la seva cap de Responsabilitat Social Corporativa, ens expliquen la seva experiència com a clients en aquesta entrevista.

  • Per què definiríeu la vostra empresa com a saludable? De fet, som un grup d’empreses que treballa pel benestar de les persones, principalment des dels espais de treball, la conciliació laboral-personal i el foment dels hàbits saludables.
  • Des de quan sou clients nostres? Doncs fa aproximadament uns 3 anys.
  • Per què ens heu escollit com a proveïdors? Us hem escollit com a proveïdors perquè la vostra manera de treballar entra dins del nostre projecte de Responsabilitat Social Corporativa, ja que entre d’altres, també tenim gent amb discapacitat a la nostra plantilla i ajudant-nos en serveis temporals, per aquest motiu estem sensibilitzats amb el tema de la inclusió laboral de tots els col·lectius.
  • Quin tipus de productes ens compreu i amb quina periodicitat? Comprem cistelles de fruita per al nostre equip cada 15 dies.
  • Quina opinió té el vostre equip sobre els nostres productes i sobre el nostre servei? La veritat és que estem molt contents amb el servei, és molt puntual, la fruita ens agrada molt, us adapteu als nostres gustos i quan el producte no arriba en condicions 100% òptimes, sempre ens ho recompenseu.