Empresa saludable i compromesa: Meidy Hernández, openTrends

OpenTrends1

L’empresa d’enginyeria i software, openTrends és client de les cistelles ecològiques de La Tavella i la Meidy Hernández, la seva Cap de l’Àrea de Persones, ens explica la seva experiència com a client en aquesta entrevista.

  • Per què definiríeu la vostra empresa com a saludable? En openTrends som una empresa saludable, es nota en el menjar que porta la gent de casa seva a l’oficina o l’ús, cada cop més generalitzat, de la bicicleta per venir a la feina. També fomentem activitats conjuntes que promoguin l’esport entre els treballadors, és una iniciativa necessària en una jornada laboral en la que passem la majoria d’hores asseguts.
  • Des de quan sou clients nostres? Som clients vostres des de l’any 2015.
  • Per què ens heu escollit com a proveïdors? Us vam escollir perquè la fruita que veneu és ecològica i de qualitat i des d’openTrends promovem el creixement personal i la inclusió laboral de persones en risc d’exclusió social, el col·lectiu amb el que treballeu vosaltres.
  • Quin tipus de productes ens compreu i amb quina periodicitat? Us comprem fruita ecològica per consumir a l’oficina, fem dues comandes a la setmana per a un total de 200 treballadors.
  • Quina opinió té el vostre equip sobre els nostres productes i sobre el nostre servei? La valoració que fan els nostres treballadors sobre els vostres productes i el vostre servei és excel·lent, de fet, els dies de repartiment de les cistelles es converteixen en anades i tornades per agafar fruita, repartida per les diferents seccions de la companyia. Hi ha molt bona acceptació i a diari es veuen peces de fruita a sobre de la taula dels treballadors.