Ens visiten 12 persones del Centre Can Roselló per conèixer la nostra entitat i establir sinèrgies per afavorir la integració sociolaboral

El divendres passat ens van visitar 4 professionals i 8 usuaris del centre Can Roselló, que és un centre especialitzat en el tractament d’Adicions i Patologia Dual, situat a la Garriga.

L’objectiu de la visita va ser conèixer la nostra entitat: missió i valors, els diversos serveis que oferim: formació, lleure, Servei d’Inserció i Orientació Laboral, Parc d’Activitats Agroecològiques, galliner, etc.  i algunes de les nostres instal·lacions (la Pineda i la Tavella). D’aquesta manera podrem establir sinèrgies per afavorir la major integració sociolaboral de les persones que atenen al Centre Can Roselló. Amb aquesta visita hem iniciat la col·laboració amb el centre per poder oferir una millor atenció als seus pacients, oferint, a més dels recursos terapèutics i residencials dels que ja disposen, altres serveis que els hi permetin una major Inserció en la societat, mitjançant l’activitat laboral, la formació ocupacional, el lleure i l’esport.