Finalitza el Curs de Formació de Jardineria del grup d’alumnes de l’Ajuntament de Montornès del Vallès

Finalitza el Curs de Jardineria que Viver de Bell-lloc ha fet durant el mes de juliol, adreçat a un grup de 7 persones que fan un Pla d’Ocupació amb l’Ajuntament de Montornès del Vallès.

El Pla d’Ocupació els ocuparà amb tasques pròpies de la brigada de l’Ajuntament, entre les quals hi han feines de jardineria, és per això que l’Ajuntament de Montornès es va posar en contacte amb Viver de Bell-lloc, per tal que aquest grup rebés formació especialitzada en jardineria, per després poder desenvolupar-se correctament amb les feines del Pla d’Ocupació.Els alumnes s’han desplaçat fins a les instal·lacions de Viver de Bell-lloc, on diàriament, de 8:00 a 14:00, han realitzat les classes, tant la part teòrica com la pràctica.El docent que s’ha encarregat d’impartir la formació ha estat, en Ricardo Juárez, professional del sector que ha col·laborat amb altres accions formatives que Viver de Bell-lloc ha realitzat en l’últim any.

El grup ha valorat positivament la formació rebuda. Esperem la puguin posar en pràctica professionalment els pròxims mesos!