Formalitzem l’enclavament que duem a terme en Simon, S.A., juntament amb Tac Osona, l’empresa d’economia social de Sant Tomàs

A principis del mes de desembre, juntament amb Tac Osona, vam formalitzar l’enclavament que desenvolupem al magatzem logístic amb el que compta l’empresa de components elèctrics, Simon, S.A., al municipi de Canovelles.

Tal i com es va explicar, l’inici de la relació amb Simon va començar a finals de l’any 2016, que va ser quan la companyia va proposar a Tac Osona posar en marxa un grup de treball per muntar diferents tipus d’endolls. Posteriorment, al gener es va iniciar un període de formació amb el personal de la nostra entitat i el de Tac Osona, a les instal·lacions d’aquesta última, a Manlleu. Aquesta fase va tenir com a finalitat preparar a les 18 persones que estan treballant actualment a Simon, per tal de conèixer la maquinària i els components que utilitzarien posteriorment en el lloc de treball.

Actualment, el nostre personal cobreix el torn de tarda i el de Tac Osona, el de matí. Felicitem a tots dos equips, així com als oficials encarregats per la seva feina.