Inscriu-te al Curs de Formació Ocupacional d’operari/ària de vivers i jardins, en la modalitat FOAP o F&I

Si vols formar-te com a operari/ària de vivers i jardins, disposes del certificat de discapacitat i estàs inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandant d’ocupació, aquest és el teu curs!

Podràs inscriure’t en una de les dues modalitats que oferim:

  • Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP): disposa de 10 places, s’iniciarà al desembre del 2018 i finalitzarà a l’abril del 2019. Garantim que com a mínim, el 60 % dels alumnes faran pràctiques en empreses.                                                                                                                          Per inscriure’t envia un email a vivelloc@vivelloc.cat amb l’assumpte: Curs FOAP.
  • Formació Ocupacional Forma i Insereix (F&I): consta de 10 places, la data d’inici serà a l’abril del 2019 i la de finalització, al juliol del 2019. Assegurem el 40 % de la contractació dels alumnes.                                                                                                                                                                 Per inscriure’t envia un email a vivelloc@vivelloc.cat amb l’assumpte: Curs F&I.

Ambdues modalitats es realitzaran a les instal·lacions del Viver de Bell-lloc (Barri del Rieral, s/n), en horari de matins.

Si teniu qualsevol consulta, truca’ns al 93 844 41 05 i demaneu per formació.