La setmana passada part del nostre equip va fer una formació sobre violència masclista i de gènere, abús i agressió sexual i va aprendre tècniques d’autoprotecció, a càrrec de la URPAC de Girona del Cos de Mossos d’Esquadra

El 16 de maig diferents professionals del Grup Viver de Bell-lloc i part de l’equip de la Fundació Tutelar L’Esguard van rebre una formació teòrico – pràctica per part de la Unitat Regional Provincial d’Atenció Ciutadana (URPAC) de la Regió Provincial de Girona del Cos de Mossos d’Esquadra. En concret, van realitzar una part teòrica: “Violència Masclista i de Gènere i Abús i Agressió Sexual” i una part pràctica: “Tècniques d’autoprotecció: taller pràctic per saber com protegir-nos de l’agressió física”.

La formació va tenir molt bona acollida per part dels i les professionals dels diferents serveis de les entitats, estan molt satisfets i satisfetes amb tot el que van aprendre. En concret, l’objectiu va ser sensibilitzar i formar sobre aquests fenòmens i aprendre a intervenir en cas de trobar-se amb una situació de risc. D’aquesta manera, també, volem establir i enfortir els vincles amb els diferents serveis del territori per a poder donar la millor resposta a aquest tipus de situacions.