La setmana passada vam compartir experiències en innovació social en La Tavella amb Tandem Social, la Universidad Cooperativa de Colombia i amb la Cámara de Comercio Colombocatalana

 

El 18 d’octubre vam compartir una experiència molt gratificant amb 20 docents de la Universidad Cooperativa de Colombia; 2 persones de la Cámara de Comercio Colombocatalana, entre les que va assistir la Marcela Fajardo, Directora de cooperació i talent humà; 2 de l’empresa Tandem Social. Aquesta última empresa va contactar amb nosaltres prèviament perquè volien compartir una experiència en l’àmbit de la innovació social en la nostra entitat amb els seus col·laboradors.

Entre d’altres activitats, que van realitzar durant la setmana passada a la província, van venir a la finca de La Tavella a conèixer el nostre projecte. La Jornada va començar amb la benvinguda i presentació de la nostra entitat a càrrec del Gerent de la Fundació Viver de Bell-lloc, el Carlos Sopeña; van conèixer la logística i funcionament de l’elaboració de Cistelles de La Tavella;  van dinar, el càtering va ser a càrrec del Restaurant El Racó de Ca l’Eli de Santa Maria de Palautordera; van fer sobretaula i la Responsable del Parc d’Activitats, la Ivette Miserachs els va explicar el servei; per últim, van intercanviar impressions de la jornada i de l’entitat.

Els visitants van qualificar molt positivament La Tavella, l’entitat i el personal que treballa en ella, destacant l’atenció i els serveis oferts, així com la vinculació de la tasca social que duem a terme, lligada als valors de l’agroecologia i el treball cooperatiu del nostre Centre Especial de Treball.

Volem donar les gràcies a Tandem Social, a la Universidad Cooperativa de Colombia i a la Cámara de Comercio Colombocatalana pel seu interès en la nostra entitat i també, al Restaurant El Racó de Ca l’Eli per la qualitat del càtering que van preparar i servir, així com pel tracte rebut.