Els equips d’algunes oficines de “la Caixa” de la comarca fan un Voluntariat Social Corporatiu a la nostra entitat amb motiu de la Setmana del Voluntariat de “la Caixa”

En total van ser 10 voluntaris, que van treballar de valent fent inventari dels donatius, preparant merchandising per properes accions de captació de fons i també, van experimentar en primera persona una de les nostres activitats laborals, el cultiu d’heures. Els nostres treballadors del Centre Especial de Treball es van encarregar d’explicar-los el funcionament del servei i també van compartir anècdotes.

Va ser una jornada molt profitosa per a nosaltres, ja que gràcies a la seva tasca voluntària vam avançar en moltes de les nostres tasques, i profitosa per als voluntaris i voluntàries, que van conèixer la realitat del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental, així com el projecte de la nostra entitat, que té com a objectiu oferir-los oportunitats en l’àmbit social, personal i laboral.

Els participants van destacar que la jornada els havia permès desconnectar del seu dia a dia i prendre consciència d’altres realitats de la nostra societat. També es van sentir molt productius i motivats.

Esperem que tornin aviat que de feina no ens en falta!