Les competències més importants per trobar feina són la honestedat i que la persona sigui treballadora, a partir d’aquí qualsevol pot ser un bon empleat – David Flores, participant del Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOAS)

En David Flores va iniciar el SIOAS l’any 2018 per conèixer totes les eines per trobar feina. En aquesta entrevista ens explica la seva opinió sobre el servei, les seves motivacions i perspectives de futur.

  • Quan vas iniciar el SIOAS i amb quin objectiu et vas inscriure? Fa mig any i ho vaig fer per trobar feina. La meva terapeuta em va recomanar que participés, ella va saber de l’existència del servei gràcies a un dels professionals que el gestiona. Posteriorment em van fer una entrevista, vaig anar a conèixer la Fundació Viver de Bell-lloc, em va agradar i em van seleccionar per a començar.
  • Què has après en aquest servei? A utilitzar les millors eines per trobar feina.
  • Creus que has progressat des de que vas iniciar el servei? Per què? Sí, en el fet d’estudiar, perquè abans no ho feia. En concret, el que he estat estudiant són els mètodes per buscar feina. Els professionals del SIOAS han fet que m’agradi i això m’ha motivat.
  • En quin sector t’agradaria treballar i per què? En qualsevol, perquè necessito i m’agrada treballar. De fet, he treballat a sectors molt diversos i la veritat és que sempre m’ha agradat.
  • Quines competències creus que són les més importants per trobar feina? La honestedat i que la persona sigui treballadora. Per a mi aquestes dues qualitats són les més importants per trobar feina, a partir d’aquí qualsevol pot ser un bon empleat.
  • Recomanaries aquest servei a altres persones, per què? Sí, el recomanaria perquè hi ha molt bona gent, t’ajuden a buscar feina i a estar millor amb tu mateix per fer-ho.