Les perspectives de futur que ens plantegem amb la nova nau són positives, ja que ampliarem el ventall de serveis de manipulats – Montse, responsable comercial i Pepe, encarregat de l’equip de manipulats

Fa unes setmanes hem traslladat la nostra unitat productiva de manipulats a una nau del Polígon Sud de Cardedeu, ubicada a Cardedeu i la Montse Vallverdú, responsable comercial i el Pepe Perera, l’encarregat de l’equip ens expliquen en aquesta entrevista els motius del canvi d’instal·lacions i les perspectives de futur respecte a aquest servei.

  • On treballàveu anteriorment al trasllat d’aquesta nau? A la finca de la Pineda, a Cardedeu.
  • Quan i per què va sorgir la idea de fer aquest canvi? La idea va sorgir al març d’aquest any i va ser per necessitat, ja que un dels nostres clients, Demco, va contractar més serveis amb nosaltres, que suposava un volum superior de feina, ja que havíem de treballar amb un nou manipulat. A la Pineda no teníem espai suficient per assolir el repte i a més, no era pràctic.
  • Quantes persones treballen en aquest equip? En total, 15 persones, però esperem ampliar l’equip.
  • Quins serveis oferiu i quin perfil tenen els clients? Oferim tot tipus de manipulat, envasat, i altres tasques auxiliars, així com també feines de verificació i revisió de peces. En definitiva, serveis de manipulats i de qualitat, que van lligats l’un amb l’altre, ja que els resultats han de ser òptims. El perfil dels nostres clients correspon a empreses que volen optimitzar els seus recursos i externalitzar totes aquells processos que no formen part del nucli de la seva activitat i a més, ho volen fer amb una empresa social, que pot ser tan o més professional que una altra, i facilita oportunitats a qui més ho necessita.
  • Quines són les perspectives de futur que us plantegeu amb la nova nau? Són bastant positives, ja que ampliarem el ventall de serveis de manipulats. La idea és seguir creixent, perquè vam començar provant un primer manipulat, ho vam fer bé i des de aleshores hem crescut i incorporat noves feines, la qual cosa ens permet assolir el nostre objectiu últim, que és donar feina a un col·lectiu que ho té molt difícil en l´actualitat. Anem creixent i estem preparats per rebre grans quantitats de feina.