“M’agrada el taller de bombons d’Hi Som perquè allà em relaciono amb molta gent” Mari Carmen Zamora

 

La Mari Carmen és treballadora del Viver de Bell-lloc, participa al Servei de Lleure de l’entitat i una de les activitats que realitza és el taller de bombons d’Hi Som, que dirigeix en Josep Teixidor, President de l’entitat. Ell és pastisser i xocolater i va transformar la seva professió en una eina per la inclusió social i laboral de gent amb discapacitat.

La Mari Carmen ens ha concedit una entrevista en la que ens explica la seva experiència als tallers de bombons, que es fan els dimarts de 17-19h a l’obrador de Cardedeu.

  1. Quan vas començar a participar en el taller de bombons d’Hi Som? Porto un parell d’anys participant en aquests tallers i em vaig assabentar de la seva existència a través del Servei de Lleure de la Fundació Viver de Bell-lloc.
  2. Què aprens en aquest taller? Aprenc diverses coses, a manipular la xocolata, a temperar-la, a banyar i a empaquetar els bombons. També anem a les fires per vendre’ls i allà ens relacionem amb molta gent.
  3. Què és el que més t’agrada del taller? M’agrada banyar els bombons en la xocolata un per un i recollir-los, si hi ha pocs ho fem manualment i si hi ha molts, amb la màquina, sigui com sigui, ens ho passem molt bé. De fet, el que més m’agrada és conèixer i relacionar-me amb la gent, m’encanta.
  4. Recomanaries el taller a més gent, per què? Sí, ho recomano perquè és un taller on riem molt, ho passem molt bé i a sobre, també aprenem molt.

Si esteu interessats en participar en el taller de bombons d’Hi Som o en alguna altra activitat, podeu contactar amb el nostre Servei de Lleure a través de via telefònica: 93.844 41 05