Ous feliços de La Tavella: “Els ous que més agraden als meus clients són els vostres i a sobre, són de proximitat” Maria Emilio

Maria Dietetica

Dietètica Maria Emilio és una botiga de productes dietètics, herbolari i fruits secs, ubicada al municipi de Llinars del Vallès i la seva finalitat és satisfer les necessitats dels seus clients, que acostumen a ser persones que valoren molt l’alimentació ecològica, gent que es cuida o s’ha de cuidar per força i vegetarians. Fa bastant temps que que compren ous ecològics de La Tavella i tenim una relació de confiança. “Ens vam conèixer fa uns tres anys aproximadament i tot va començar perquè va venir a visitar-nos un treballador de la vostra entitat i ens va oferir el producte, des de llavors, comprem els vostres ous“. Afirma la Maria.

A Dietètica Maria Emilio tenen productes de primera qualitat i tots ells tenen en comú que són molt saludables. “Compro els vostres ous perquè estan bé de preu, són de proximitat i són els que agraden als meus clients. A més, el vostre servei és molt bo, perquè mai he rebut cap ou trencat, la comanda sempre arriba a temps i per tant, el tracte és eficient“.

Els clients de la Maria tenen un tracte molt proper amb ella i sempre li fan saber la seva opinió sobre tots els seus productes. “Els ous ecològics de La Tavella són els que més agraden de totes les marques que tinc al meu establiment i a sobre, són de proximitat“.

A la imatge podem veure a la Maria a l’interior del seu establiment mostrant els ous de La Tavella.

Agraïm el tracte i la confiança que diposita la Maria en el nostre servei i el nostre producte.