Ous feliços de La Tavella: “Els ous són de molt bona qualitat i a més, esteu a prop” Pepe Riera

Herbolari d'en Pepe

L’Herbolari d’en Pepe és un establiment ubicat a Cardedeu, que ofereix una gran varietat de productes de qualitat, la seva visió és ser un espai de salut i és per aquest motiu que tenen molt en compte l’elecció dels seus proveïdors. “Fa uns cinc anys aproximadament que comprem els ous ecològics de La Tavella, tot va començar degut a que una de les nostres treballadores ens va recomanar el vostre producte.” Afirma en Pepe.

En Pepe també és consumidor dels ous ecològics de La Tavella. “En una paraula definiria aquests ous com a genials, la primera vegada que els vaig tastar em va sorprendre positivament l’aspecte groc del rovell, degut a l’alimentació que tenen les gallines, en comptes del taronja que acostumen a tenir els ous convencionals.”

 A l’Herbolari tenen com a objectiu escoltar als seus clients per poder ajudar-los. “Els nostres clients tenen una opinió molt positiva dels ous de La Tavella, ja que sempre repeteixen, són molt fidels al producte i aprecien la relació qualitat-preu que oferiu“.

A la imatge podem veure els ous de La Tavella a l’espai interior de l’establiment i l’espai exterior.

Agraïm la confiança i la valoració que fan els treballadors i clients de l’Herbolari d’en Pepe sobre els nostres ous.