Ous feliços de La Tavella: “Els vostres ous són fantàstics perquè ho tenen tot” Carme González

Carme González

L’Herboristeria i dietètica Salus és un establiment ubicat a la Garriga, que ofereix productes ecològics i en gran part, de proximitat. “Us vam escollir com a proveïdors, ja que els vostres ous són ecològics, de proximitat i estan arrelats a un gran projecte social, en definitiva, són uns ous fantàstics perquè ho tenen tot“. Afirma la Carme. En concret, en la seva herboristeria venen productes frescos, com ara: carn, peix, verdures i ous, a més, també disposen de productes de dietètica i compten amb el servei d’un nutricionista.

Amb la seva activitat tenen com a objectiu oferir una vida sana als seus clients. “Vam començar a treballar amb vosaltres des dels nostres inicis, sou uns proveïdors de sempre. En un principi, us compràvem verdures ecològiques i quan vau introduir els ous al setembre de l’any 2012, també, de fet, és el producte que més ens agrada. La nostra relació va començar degut a que us vam conèixer arrel de les xerrades que fèieu amb l’Associació El Far de la Garriga“.

La Carme també és consumidora habitual dels ous ecològics de La Tavella. “El gust és molt bo, espectacular”.

Des de l’Herboristeria i dietètica Salus tenen el desig de créixer a mesura que ho fan els seus clients i les seves necessitats els hi exigeixin, encara que volen ser una botiga tradicional, on la gent es trobi a gust. “Els nostres clients, que no són consumidors habituals de productes ecològics, han tastat els vostres ous i no volen altres. En general, la opinió que tenen tots els nostres clients sobre el vostre producte és molt bona, es venen molt “.

A la imatge podem veure a la Carme mostrant-nos els ous de La Tavella en el seu establiment.

Agraïm la confiança i la valoració que fan els treballadors i clients de l’Herboristeria i dietètica Salus sobre els nostres ous.