Ous feliços de La Tavella: “Ens coneixem des de fa molts anys” Andreu Vilà

title
title

Ous Tarambana1

El Tarambana és un espai cultural i gastronòmic que està ubicat a Cardedeu, dins d’una antiga fàbrica de fer moles per tallar marbre, en el qual s’ofereixen aliments de qualitat i saludables, una gastronomia de proximitat, de productes de quilòmetre zero i el 80% compten amb certificació ecològica.

Els productes que utilitza el Tarambana són d’una pagesia propera per a una cuina compromesa i molt vinculada al territori, és per aquest motiu que són clients nostres des de fa quatre anys. “Esteu molt a prop, els vostres ous són ecològics i per tant, de qualitat”. A més, l’Andreu afirma que els nostres ous tenen un gust i una imatge molt bona. “Quan un ou és ecològic segur que és bo, ja que està certificat”. L’ou és un aliment molt camaleònic, ja que es poden cuinar una infinitat de plats amb ell. “Tenen molta sortida, ja que fem més de vint plats amb ells, principals i postres”.

A la imatge l’Andreu ens mostra un dels plats del Tarambana amb el que gaudireu molt: Saltejat d’arròs integral amb pastanaga i ceba, trompetes de la mort i ou ferrat de La Tavella.

Volem donar les gràcies al Tarambana per compartir la seva essència amb nosaltres.