Ous feliços de La Tavella: “Menjar els vostres ous em fa tenir bona consciència” Eduard de Vilar

Eduard, Les biològiques

Les Biològiques és un establiment ubicat al barri de Gràcia (Barcelona), que ofereix productes d’alimentació, dietètica i fitoteràpia. L’objectiu de la seva activitat comercial és oferir productes per obtenir una vida més sana, feliç i natural. “Us vaig conèixer fa uns cinc anys arrel d’un programa de televisió i us vaig contactar i us vaig escollir com a proveïdors perquè el vostre projecte m’agrada molt“. Afirma l’Eduard.

A part de vendre el nostre producte, l’Eduard també és consumidor habitual dels ous ecològics de La Tavella. “El gust és molt bo, als nostres clients els hi agraden molt. En el meu cas, són els únics que menjo, ja que són molt especials, el gust i el color dels ous és molt diferent dels ous convencionals”.

A més, a Les Biològiques donen molta importància al benestar dels animals. “Saps que les gallines estan ben tractades i al consumir els vostres ous tinc bona consciència“.

Des de Les Biològiques tenen molt en compte l’opinió del client, és un altre dels motius pels que la nostra relació és tan especial. “Quan la gent tasta per primera vegada els ous de La Tavella es tornen addictes, els consumeixen per tenir una bona consciència i pel gust del producte“.

A la imatge podem veure a l’Eduard a l’interior del seu establiment mostrant un dels ous de La Tavella.

Agraïm la confiança i la valoració que fan l’Eduard i els seus clients sobre els nostres ous.