Ous feliços de La Tavella: “Només cal obrir els vostres ous per adonar-se de la seva qualitat” – Ana Cardona, propietària i treballadora de Llegums Cardona

Llegums Cardona és un comerç que està ubicat a Barcelona i on es venen llegums cuits, llegums secs i menjars preparats. La resta de productes que tenen a l’establiment són fruits secs, espècies, productes ecològics: ous, olives, pesca salada, olis, etc.

Fa més d’un any que compren els ous ecològics de La Tavella. “Us vam conèixer a través d’una persona que ens va explicar a què us dedicàveu i us va recomanar. La veritat és que vau venir com caiguts del cel, ja que necessitava un proveïdor d’ous ecològics. A part, vaig estar investigant el vostre web i em va semblar que encaixàveu perfectament amb la meva botiga”. Afirma l’Ana.

El perfil dels clients de l’Ana és molt divers, però tots ells tenen en comú que cuiden la seva alimentació. “Els nostres productes els compra gent gran, que és la que menja més llegums; persones que treballen per la zona i s’emporten el dinar a la feina; pares i mares que compren llegums pels seus fills, principalment cigrons; etc”.

A part de vendre els ous de les nostres gallines, l’Ana és consumidora habitual. “Només cal obrir-los per adonar-se de que la qualitat no té res a veure amb la dels convencionals, el color i el gust és diferent. És un ou que té fermesa, que si el cuines queda esponjós, amb cos. Hi ha ous que quan els obres estan aigualits, aquests no”.

A la imatge podem veure a l’Ana a l’interior del seu establiment, mostrant els ous de La Tavella.

Agraïm el tracte que diposita l’Ana en el nostre servei i el nostre producte.