Ous feliços de La Tavella: “Sempre dic a la gent que val la pena invertir més diners en els ous per la seva qualitat” Cristina Candelich

Can CandelichLa Cristina és la propietària del Can Candelich, un negoci familiar que té productes de proximitat i de temporada, ubicat a Samalús. “Fins els anys 80 oferíem serveis d’oci, com si fos un casal, era botiga i bar” afirma la Cristina. A finals dels anys 80 el Can Candelich es va transformar en Bar-Restaurant. “Encara venem algun aliment si algú ho necessita, tots els meus clients són els meus amics”. Des de la Fundació Viver de Bell-lloc podem afirmar que el tracte que ofereix el personal del Can Candelich és molt proper. “Compro els vostres ous ecològics des de que vau començar a tenir gallines, de fet, us vam conèixer a través dels vostres treballadors, que venen a dinar al nostre Bar-Restaurant”.

A la carta del Can Candelich podreu trobar una gran varietat de plats elaborats amb els nostres ous, com són: les truites, els ous al plat, els ous remenats, les carxofes amb ou poché (plat de temporada), ous trencats amb tòfona (plat de temporada), ous durs, etc. així com diferents postres: flams de diferents varietats, pudings, pastissos, etc.

A part de cuinar sempre amb els nostres ous, la Cristina és consumidora habitual. “Són molt bons i frescos, de fet, al fer l’ou ferrat es nota molt la seva qualitat, sempre dic a la gent que val la pena invertir més diners en aquest producte”.

Els clients de la Cristina estan molt convençuts de que la qualitat de l’ou es nota. “Als meus clients els hi encanten els vostres ous ecològics, hi ha un nen que sempre li diu al seu pare que vol venir a esmorzar al nostre restaurant perquè segons ell, fem les millors truites del món, això és degut als ous i a l’oli que utilitzo”.

A les diferents imatges podreu veure alguns dels plats que la Cristina prepara al Can Candelich amb els ous de La Tavella, com són: truita francesa i pa amb tomàquet, carxofes i ou ferrat amb tòfona de primavera, bacallà amb panses i ou dur i pastís de poma. Us recomanem que aneu a tastar-los!