Recomanaria els nostres serveis perquè la funció social del Viver va acompanyada d’equips professionals – Pat Vidiella, tècnica de l’àrea productiva del Viver de Bell-lloc

La Pat Vidiella és tècnica de l’àrea productiva del Viver de Bell-lloc i porta gairebé 24 anys treballant a l’entitat. En aquesta entrevista ens explica com ha estat la seva trajectòria durant aquest temps i els diferents treballs que ha desenvolupat i desenvolupa actualment.

  • Quant fa i com vas entrar a treballar al Viver? El mes de març farà 24 anys que vaig començar a treballar a Viver de Bell-lloc. Al principi vaig fer d’encarregada del viver. En aquell moment a més d’heura es produïen altres entapissants i arbustiva per a formació de tanques vegetals.
  • Quina és la teva feina a l’entitat? Sóc tècnica de l’àrea productiva.
  • Quants manteniments coordines i quins són? Ara mateix coordino,

– Per a ajuntaments:

Espais verds de La Garriga.

Espais verds i arbrat viari de Les Franqueses del Vallès Corró d’Amunt, Llerona, Marata i els polígons industrials i urbanitzacions).

Parc del Puig de les Forques i Cementiri Municipal de Granollers.

– Per a ATLL:

Xarxa No Productiva Zona Nord.

Espais Productius Zona Nord (planta de Cardedeu).

Espais Productius Zona Centre (Estació Central Sant Joan Despí).

I també coordino el servei de control de l’estacionament horari limitat en les zones vermelles dels municipis de Cardedeu i Canovelles, a part d’obres i manteniments menors.

  • Què és el que més et motiva de la teva feina i què és el més complicat? M’agrada molt treballar en jardineria, que és el que m’agrada i pel que vaig estudiar, amb l’afegit de formar part d’una entitat en què la missió és l’atenció a les persones. A més, des de l’any 2008 amb el programa Bojos per la Feina, es va començar a donar ocupació a persones amb algun tipus de trastorn mental, la meva motivació es va veure reforçada en tant que he viscut aquesta situació molt a la vora, en família molt propera.
  • Per què recomanaries els nostres serveis? Perquè la funció social de l’entitat va acompanyada d’equips professionals que desenvolupen les tasques amb una gran qualitat de servei.