Recomanaria els nostres serveis perquè som professionals i competitius – Berta Terradas, Tècnica de jardineria de la Fundació Viver de Bell-lloc

La Berta és una de les tècniques de jardineria de la nostra entitat i la seva feina abasta tasques molt diverses, a més, tracta tant amb clients com amb els encarregats d’equip i operaris. L’hem entrevistat per conèixer amb més profunditat el seu treball al Viver.

  • Quant fa i com vas entrar a treballar al Viver? Vaig començar al juny del 2017. Vaig trobar l’oferta de feina a través d’un portal, de fet, ja coneixia a l’entitat, ja que fa 15 anys vaig fer una entrevista i com encara no tenia experiència, no em van seleccionar. Em motivava i em continua motivant treballar en el sector de la jardineria, perquè és la meva especialitat, però sobretot, el que m’incentiva és treballar amb persones amb altres capacitats.
  • Quina és la teva feina a l’entitat? Organitzo equips i feines de jardineria, elaboro pressupostos i els duem a terme, gestiono els controls de qualitat de jardineria i també m’ocupo de la planta de compostatge de La Tavella.
  • Quants manteniments coordines i quins són? Coordino 8 manteniments, tant del sector públic com del privat. Aquests són: Cardedeu, la Garriga neteja, Grifols, Inibsa, Can Coll (Lliçà de Vall), Reckitt Benckiser, Miralles i Folch Ropes. A més, també faig pressupostos per altres clients amb els que treballem i clients potencials.
  • Què és el que més et motiva de la teva feina i què és el més complicat? El que més em motiva és quan el client està satisfet amb la nostra feina, treballant amb bon ambient, ja que els operaris ho fan amb il·lusió. I el més difícil és aconseguir aquest equilibri.
  • Quin perfil tenen els clients amb els que treballeu? Són empreses i administracions sensibilitzades amb el nostre sector i la majoria mostren bastant interès en la nostra feina, la jardineria. Són respectuosos amb els arbres i la vegetació, són exigents i el més important, és que es deixen aconsellar.
  • Per què recomanaries els nostres serveis? Perquè som una entitat sense ànim de lucre i amb un nivell d’especialització més que correcte, som professionals i competitius.