Recomanaria els vostres serveis perquè la vostra feina i el pressupost són competitius, i compliu amb els terminis – Eva Corbera, tècnica de comunicació de pisos.com

Pisos.com és un portal immobiliari que pertany al grup Vocento, on les immobiliàries publiquen els diferents habitatges amb els que comercialitzen, per tant, segueix el model de negoci B2B. Habitasoft és el software de gestió immobiliària que fa servir el portal i compta amb més de 20 anys d’experiència.

L’Eva Corbera és tècnica de comunicació a pisos.com i ens explica que a l’empresa tenen molt en compte la comunicació interna i l’externa, aquesta última per fidelitzar els seus clients. Van contractar els nostres serveis de manipulats per primera vegada amb l’objectiu d’ajudar al departament a preparar un obsequi que van lliurar als seus treballadors amb motiu de l’aniversari de l’empresa. L’Eva ens explica en aquesta entrevista la seva experiència amb la nostra feina.

  • Com ens heu conegut? Jo soc de Cardedeu i al poble molta gent sap qui sou, també conec a una persona que col·labora amb vosaltres i em va explicar els diferents serveis que oferiu.
  • Quins serveis heu contractat i per què ho heu fet amb el Viver? Hem contractat el servei de manipulats, ja que és un tipus de feina mecànica i creiem que pot ser productiu i profitós per als vostres treballadors. A més, creiem que el fet que vosaltres realitzeu el treball és un valor afegit, guanyem nosaltres i vosaltres.
  • Quin és el vostre grau de satisfacció amb la feina de manipulats que estem realitzant? Estem molt satisfetes, de fet, cada vegada que podem durem a terme aquest tipus d’accions.
  • Quines expectatives tenies sobre els nostres serveis abans de començar? I actualment, han canviat? La veritat és que teníem dubtes de que el resultat fos perfecte, ja que és un manipulat complicat, però la veritat és que en general ha quedat molt bé, millor del que pensàvem.
  • Recomanaríeu els nostres serveis a altres empreses, per què? Per descomptat, justament pel valor afegit que comentàvem que aporta la vostra feina. El que diria a les empreses és que si tenen pensat fer un encàrrec d’aquest tipus ho facin amb el Viver, ja que ambdues parts guanyaran: donaran feina a un Centre Especial de Treball, obtindran uns resultats de qualitat, amb un pressupost competitiu i es compleix amb els terminis. Us felicitem per la feina que heu fet!