Recomanaria els vostres serveis sense cap dubte, ens va sorprendre la vostra rapidesa en el lliurament – Laurianne Hamon, Corporate Communication Coordinator d’Intermas Group

Intermas Group és una empresa líder d’extrusió de malles de plàstic en l’àmbit mundial. El grup té diferents línies de negoci: packaging, agricultura, aqüicultura, industria, geosintètic, construcció i jardineria. Té 10 filials, ubicades en Europa i en Amèrica, exporten als 5 continents, la seva seu està a Llinars del Vallès i el grup factura uns 200 milions d’euros anuals. Els valors que defineixen a l’empresa són l’actitud oberta, la passió i la confiança.

La seu és client de la nostra entitat i la Laurianne Hamon, la seva Corporate Communication Coordinator ens explica la seva experiència amb el nostre servei de manipulats en aquesta entrevista.

  • Com ens heu conegut? Us vam conèixer a través del vostre web fa uns anys, quan la meva companya buscava activitats de Team Building a prop de la nostra empresa.
  • Quins Serveis heu contractat i per què ho heu fet amb el Viver? Aquest any vam decidir fer impressions de targetes de Nadal per ajudar a un projecte. L’any passat ho vam fer amb UNICEF, amb l’objectiu de contribuir a la millora de vida dels nens que més ho necessiten. Col·laborar amb organismes que fomenten l’ajuda de persones amb dificultats com la Fundació Viver de Bell-lloc ens sembla important. Per això, aquest any vam decidir col·laborar amb vosaltres, ja que a part d’estar a prop de la nostra seu central, també contribuirem a la lluita contra l’exclusió social i laboral de persones amb discapacitat dins d’un projecte social sostenible. En concret, el servei que ens heu prestat és el de manipulats de les nostres targetes nadalenques, que enviarem als nostres treballadors i Partners, impreses en paper reciclat i incloent una mostra de malla que fabriquem a Intermas Group.
  • Quin és el teu nivell de satisfacció amb el treball de manipulats que estem realitzant? Estem molt satisfets amb la qualitat del servei atorgat per la vostra entitat. El lliurament del manipulat va ser molt ràpid i el treball ben fet, com havíem acordat.
  • Què expectatives tenies sobre els nostres serveis abans de començar? I actualment, han canviat? Realment no tenia una expectativa concreta, únicament pensava que les persones que treballen a les organitzacions que es dediquen a la inserció sempre ho fan de la millor manera possible, complint amb els requisits i la veritat és que han complert amb el que vam demanar.
  • Recomanaríeu els nostres serveis a altres empreses, per què? Recomanaria els serveis del Viver de Bell-lloc a altres empreses, sense dubte, ja que el treball està igual de ben fet que a una altra empresa, ens va sorprendre la rapidesa del lliurament.
  • Contractaríeu més serveis amb nosaltres, quins? Ens agradaria tornar a treballar amb vosaltres amb els serveis de manipulats, de fet, si sorgeixen més projectes com aquest comptarem amb vosaltres. També ens interessa el servei de Team Building.