Recomanaríem la incorporació dels participants del Servei d’Inserció i Orientació Laboral perquè és una obligació per a les empreses i la seva actitud és molt bona, està molt per sobre de la mitjana – Susana Fernández, Cap de Relacions Corporatives de F. Roca

F. Roca és l’empresa on la Sara González, una de les participants del Servei d’Inserció i Orientació Laboral, està fent les seves pràctiques professionals no laborals. La Susana Fernández, la Responsable de Relacions Corporatives de F.Roca ens explica la seva experiència amb el Servei en aquesta entrevista.

  • Quant fa i com vau conèixer la nostra entitat i el Servei d’Inserció i Orientació Laboral? Vam conèixer la vostra entitat i el Servei d’Inserció i Orientació Laboral gràcies a la tasca de prospecció del programa, farà uns 2 mesos. Des del Viver de Bell-lloc buscaven empreses del nostre sector, ja que tenien una candidata molt apta per treballar en la cuina i van contactar amb nosaltres a través de l’Escola Corbella, que està ubicada molt a prop del punt d’actuació del Servei i del lloc de residència de la Sara, la persona que està fent pràctiques a l’empresa.
  • Per què vau decidir acollir a un dels participants del Servei? Vam decidir acollir a un dels participants del Servei perquè creiem que és un deure absolut que tenen les empreses i ens beneficia molt tenir diferents fonts de reclutament. La veritat és que ens envieu a gent amb moltes ganes de treballar, molt agraïdes i amb moltes ganes d’aprendre, milloren molt i molt ràpidament.
  • Quin és el vostre grau de satisfacció amb la feina que realitza la Sara González, la persona que actualment està fent pràctiques amb vosaltres? El nostre grau de satisfacció amb la feina de la Sara és molt alt, ja que és una persona molt facilitadora, amb ganes. Tot el que m’han dit d’ella les persones amb les que treballa directament és molt positiu. Tothom comet errors, però en el seu cas, es fa responsable i sempre busca la manera de millorar.
  • Quines expectatives teníeu sobre la feina abans d’iniciar el període de pràctiques? I actualment, han canviat? La Sara ha superat les expectatives que teníem, respecte a la part actitudinal és molt bona i això ho facilita tot, fins i tot la seva millora a la feina.
  • Recomanaríeu la incorporació dels participants del Servei a altres empreses, per què? I tant, perquè és una obligació per a les empreses, formem part de la societat, i com deia, l‘actitud d’aquestes persones és molt bona, està molt per sobre de la mitjana. Són persones que malauradament no tenen moltes oportunitats i quan les tenen, les aprofiten al màxim.