Recomano el curs d’ús de noves tecnologies a altres persones perquè així estaran més preparades per buscar treball – Joshua Mendieta participant del SIOAS i alumne del curs d’ús de noves tecnologies que imparteixen els alumnes de l’Escola Ginebró

En Joshua Mendieta és un dels participants del programa 2018 del Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOAS) i alumne del curs d’ús de noves tecnologies que imparteixen els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) de l’Escola Ginebró. En aquesta entrevista ens explica la seva experiència en el servei i en el curs que està realitzant actualment.

  • Quan vas iniciar el SIOAS i amb quin objectiu et vas inscriure? Vaig començar al setembre. Una excompanya de classe i participant del programa 2017 del SIOAS em va recomanar el servei. Em vaig inscriure per trobar feina a una empresa adaptada a les meves competències i necessitats.
  • Què has après en aquest servei i en què has millorat? He aprés a utilitzar eines online que potenciïn el meu desenvolupament professional i a que la cerca de feina sigui més efectiva i he millorat en saber com fer les entrevistes.
  • Quan vas començar el curs d’ús de noves tecnologies? El 6 de novembre.
  • Què estàs aprenent en aquest curs? He aprés a utilitzar programes i aplicacions que et permetin treballar en equip i eines per desar documents al núvol.
  • Creus que els conceptes assolits et poden ajudar en el procés de cerca de feina i en el teu desenvolupament professional, per què? Sí, perquè em permet adaptar-me a la manera de buscar treball que s’empra actualment i a practicar amb les noves tecnologies per utilitzar-les en el lloc de treball.
  • Recomanaries aquest curs a altres persones, per què? Sí, per a persones que no tinguin desenvolupades les competències tecnològiques perquè així estaran més preparades per buscar treball i desenvolupar-se en el mateix.