“Si a la feina ben feta s’hi suma la responsabilitat social que fonamenta el Viver, fa que en el futur Deumal només pensi en continuar sumant plegats”, Margarida Deumal

Margarida Deumal, gerent de Deumal Construccions

Margarida Deumal, gerent de Deumal Construccions

Quines feines fan les persones de Viver de Bell-lloc per a Deumal Construccions?

Tot l’equip humà de Viver de Bell-lloc ens ajuda de manera especial en el desenvolupament de treballs de jardineria i el seu manteniment en les nostres obres.

Què ha significat per a Deumal la col·laboració amb Viver de Bell-lloc?

Apropar-nos al Viver ens ha permès  trobar un partner amb el que compartim valors,  en els quals les persones en són el centre i eix principals.

Per què vareu decidir apostar per contractar serveis a Viver de Bell-lloc?

Se’ns dubte la tasca que fa el Viver per ajudar aquells que més ho necessiten ha estat un element clau, que es complementa amb la capacitat i el bon fer de la fundació.

Quines conclusions n’extraieu? Què n’espereu d’ara endavant?

Si a la feina ben feta s’hi suma la responsabilitat social que fonamenta el Viver, fa que en el futur Deumal només pensi en continuar sumant plegats.

Penseu que les empreses haurien d’apostar més activament per polítiques de responsabilitat social corporativa?

Des de Deumal treballem de manera constant per a fomentar la RSC de la nostra organització ja que creiem que és bàsic per a la nostra empresa i per la societat en general.

Construccions Deumal realitza una àmplia gamma de treballs per a clients públics i privats, els quals comprenen treballs d’asfaltatge, treballs d’edificació i rehabilitació, manteniments , urbanització i serveis, moviments de terres i treballs en comunitats de propietaris i locals comercials.