Vaig decidir fer el curs de Forma i Insereix per trobar feina de jardineria i m’agradaria que fos aquí – Vanessa Moreno, alumna del curs

La Vanessa va estar fent un curs de formació ocupacional l’any 2000 i també va estar treballant amb nosaltres durant 2 anys i mig. El mes de desembre va iniciar el curs de Forma i Insereix i en aquesta entrevista ens explica la seva motivació per tornar al Viver de Bell-lloc i les seves perspectives de futur.

  • Quan i com vas conèixer el Viver de Bell-lloc? Vaig conèixer el Viver l’any 2000, ja que vaig estar fent pràctiques i treballant durant 2 anys i mig, en concret, a la brigada de jardineria de Granollers i les Franqueses. Va ser gràcies a la formació de jardineria que vaig fer a l’Escola Viver Castell de Sant Foix, en Sant Fost de Campsentelles, vaig fer les pràctiques al Viver de Bell-lloc.
  • Amb quin objectiu vas decidir fer el curs d’operària de vivers i jardins? Perquè m’agrada el sector i sempre és necessari actualitzar-se, però sobretot per trobar feina de jardineria, la veritat és que m’agradaria que fos aquí.
  • Què has après i en què has millorat des de que vas començar? He millorat en el canvi d’actitud i comportament, tinc més companyonia, segueixo les normes i em deixo orientar per les professores. També soc més constant i pacient en la feina.
  • Quines són les teves perspectives de futur en l’àmbit acadèmic i en el laboral? M’agradaria seguir formant-me en altres cursos relacionats amb el sector de la jardineria. He hagut de treballar a molts sectors per saber a què em vull dedicar.
  • Recomanaries aquest curs a altres persones, per què? Sí, perquè si els hi agrada el sector de la jardineria, s’aprèn molt: a relacionar-te amb persones amb altres capacitats diferents a les teves, a portar màquines, a fer instal·lacions de reg, etc. De fet, havia moltes coses que ja sabia, però que he perfeccionat.