Vaig trobar feina gràcies al Servei d’Inserció i Orientació Laboral – Sara González, participant del Servei d’Inserció i Orientació Laboral i personal del Servei de neteja d’estris de menjador de l’Escola Cervetó

 

La Sara González va ser una de les participants del programa 2017 del Servei d’Inserció i Orientació Laboral. En aquesta entrevista ens explica la seva experiència en el servei i en la feina que està realitzant actualment com a personal del Servei de neteja d’estris de menjador de l’Escola Cervetó.

  • Com vas aconseguir fer les pràctiques professionals no laborals? A través del Servei d’Inserció i Orientació Laboral del Viver de Bell-lloc, m’ho van proposar perquè eren unes tasques que no havia fet i van considerar que el meu perfil encaixaria bé.
  • Què has aprés realitzant-les i en què has millorat? He aprés a desenvolupar-me millor a la cuina i he millorat, ja que sóc més ràpida i efectiva.
  • Com i quan vas trobar feina? Gràcies al Servei d’Inserció i Orientació Laboral, em van oferir ampliar la meva experiència en una altra escola, ja que vaig fer les pràctiques a l’Escola Corbella de Cardedeu. Vaig començar a treballar el 12 de setembre.
  • On estàs treballant i quines tasques desenvolupes? A l’Escola Cervetó de Granollers. Netejo les safates on dinen els i les alumnes, els coberts, el cubells on es deixa la fruita i els coberts on posen els coberts bruts.
  • Estàs satisfeta amb la teva situació professional, per què? Sí, ja que em fa sentir bé, sento que cada dia milloro i em satisfà veure els nens i nenes feliços.
  • Quin consell donaries a les persones que han iniciat el programa 2018? Que tinguin paciència perquè la feina s’aconsegueix amb esforç i que intentin aprendre el màxim possible en el servei, perquè així estaran preparats per desenvolupar una bona feina.