“Vam decidir col·laborar amb vosaltres perquè estem molt sensibilitzats amb el col·lectiu amb el que treballeu” – Montse Vilaró, Cia. Toc Toc Teatre Laurona

 

La Montse Vilaró és una de les integrants de la Companyia Toc Toc Teatre Laurona i en aquesta entrevista ens explica algunes de les qüestions relatives a la col·laboració que fan amb la nostra entitat.

  1. Com vau conèixer la nostra entitat? Us vam conèixer perquè una persona que treballa amb vosaltres ens va explicar a què us dediqueu i ens va proposar col·laborar amb la vostra entitat.
  2. Per què vau decidir col·laborar amb nosaltres? Vam decidir col·laborar amb vosaltres perquè estem molt sensibilitzats amb el col·lectiu amb el que treballeu. A l’any 2016 vam fer una obra de teatre titulada “Toc-Toc”, que tractava sobre el Trastorn Obsessiu-Compulsiu, de fet, la nostra companyia porta el mateix nom que aquesta obra. També creiem que col·laborar amb una entitat sense ànim de lucre és interessant, ja que podem ajudar-vos amb el vostre projecte fent el que més ens agrada.
  3. Per què recomanaríeu venir a veure l’obra de Teatre Solidari “Trampa Mortal”? Recomanem a la gent que vingui a veure-la el proper 24 de novembre perque passaran una bona estona. Encara que el gènere sigui la tragicomèdia, també té un caire d’humor, per tant, creiem que és una obra interessant per anar a veure-la.
  4. A quin tipus de públic està dirigida? Està dirigida a tot tipus de públic a partir dels 12 anys d’edat. És una obra de teatre policíaca, en la que hi ha un assassinat. De fet, no es recomana que vinguin a veure-la nens petits pel tipus de contingut, ja que com us comentava, és una tragicomèdia.
  5. Quines emocions creieu que causarà? Creiem que causarà intriga, sorpresa i diversió, és una obra que enganxa. També estem segurs de que quan la gent la vegi tindran ganes de veure’ns actuar l’any vinent.